Rittinfo

Garborgriket Rundt blir i 2019 arrangert lørdag 18 mai klokken 11:00. 

Dette rittet vil trolig være et av de få seedingsrittet man kan enda sykle i år før Nordsjørittet

64 km langt og 900 hm stigninger Kort utgave også på 45 km og 500 hm i stigning (Se info nederst, om kort ugave.)

Bryne CK inviterer Til det 18 rittet i Garborgriket rundt. Garborgriket Rundt befester sin rolle som det andre store Terrengsykkelrittet på sør/vest landet.

Krystallrittene 
Dette rittet (64 km) med Elite inngår i Krystall rittene til Bryne Cykleklubb. Les mer.

Spinn Trophy
Dette rittet (64 km) med Elite inngår i denne rangeringen til Syklingens Venner. Les mer.

Regler
Bryne CK jobber etter å arrangere alle sine ritt etter reglene til NCF. Les mer.

Sykler
Elite puljen er det kun lovlig med MTB/Terreng sykkel med 26″, 27,5″ eller 29″ hjul. I de andre puljene er det kun lov å bruke sykler med vanlig styre, altså ikke sykler med bukkestyre.

Seedingstart Les mer om seeding. 

Premiering av vinnere i Eliteklassen
Garborgriket Rundt har følgende målpremiering i klasse for Elite Kvinner og Elite Menn.
1. plass kr.
2. plass kr.
3. plass kr.
1/3 premiering. Dvs. at det blir full premiering ved minimum 7 deltakere i hver klasse.

Følgebiler
Det er ikke tillatt brukt på dette rittet.

Startnummer
Utdeles på handlekveld på Spinn Sykkelshop Sandnes 15 mai fra klokken 15:30 til 17:30 og i startområdet i god tid før start.

Matstasjoner
Matstasjonene er på øverste toppen på Sikveland, etter bakkespurten. Den andre i løypen er på første høyden etter jernbanelinjen er passert på Kalberg. I tillegg er det jo masse god mat og drikke i målområdet!

Garderobeforholdene, for de som trenger en garderobe, så er det oppe på Vestly. 

Overnatting, det kan gjøres på et av hotellene på Bryne. Spør bare etter avtale pris for Bryne CK ritt deltaker! Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell

Funskjonærrittet og ferdsel i løypen
For de som er forhindret i å bli med på selve rittdagen, eller ønsker å sykle rolig igjennom løypen vil bli avviklet 11 mai klokken 11:00 fra Vestly.
Du melder deg på via vårt vanlige påmeldingssystem og velger «Funksjonærrittet» om du er forhindret og stille rittdagen.
Da deler av rittet går på privat grunn og beiteområder, spesielt i området før Undheim oppfordrer vi at gjennomsykling i selve ruten kun foregår på denne dagen. RESPEKTER DETTE!

Dårlig vær, dersom det mot formoding skulle bli dårlig vær under rittdagen med regn. Anbefaler vi at alle har montert på skvettskjermer for å hindre for mye «dritt» over seg og drikkeflasker. Drikkeflasker må sprutes først litt med før den settes i munn og gjerne spotte ut første slurk også. Vi anbefaler ikke å vaske sykler i «Kongo» ved målområdet eter rittet. Alt dette for å unngå sykdom i etterkant av rittet.

Bryte rittet Dersom du av en eller annen grunn må bryte rittet, ber vi om at du melder fra om dette i målområdet. Det vil være en fra Bryne CK som alltid sykler som siste mann, og har med sambandsutstyr.

Resultatene Har vi i Bryne CK mål å få lagt ut på nettet i løpet av rittdagen.