Kart

Da har vi her kart over Garborgriket Rundt løypene! Om lykken står oss bi og ingen trener i løypen fremover, så er nok det stor mulighet for at dette er endelig trase. Husk at vi har egne søppelsoner, bruk disse! Veldig viktig slik at vi kan få beholde løypetrase! Ellers så er ny trase ved Melsvannet, der sykler vi nå ned på parkeringsplass og så singeltrack. Kjører på nordsiden av Melsvannet og kjører ut i svingen mot Ålgård gjennom grind. Vi følger da asfalten ned til Sælandsskogen og videre i gammel trase! Start og mål er på Jernbanegaten foran bussholdeplassene. 

Løypen er 82 km lang. Her er link til kart!

GarborgriketKart2016web

Høydeprofil 82 km

GarborgHøydekurve2016

Kort løype 58 km

garborg58km

Høydeprofil kort løype

garborg58kmhoyder

Start og målområdet

Her er det et oversiktskart på målområdet. Hvor sekretariatet er for avhenting av startnummer. Lege telt, bagasjeteltoppbevaring(på eget ansvar), gratis Fysioterapeuter, samarbeidspartnere,  samt sykkelservice. Det vil også være et stort telt med litt mat og Garborgriket Rundt krus premien! I tillegg er det jo avmerket hvor vi har portable WC, ikke lat vannet andre plasser i sentrum.

garborgstartomr

Løypebilder!
Vi har oppdatert våres vakt og skilt kart. Dette har vi blant annet gjort til at vi har nesten tatt bilde av hver krysningspunkt i hele løypen på Garborgriket Rundt! Er du litt i tvil på hva du skal igjennom, kan du se det litt på punkt til punkt her. Posisjonsnummer på vaktkart, stemmer med bildenummer som er lagt ut.
Les mer.