Kart

Da har vi her kart over Garborgriket Rundt løypene! Om lykken står oss bi og ingen trener i løypen fremover, så er nok det stor mulighet for at dette er endelig trase. Husk at vi har egne søppelsoner, bruk disse! Veldig viktig slik at vi kan få beholde løypetrase! Ny trase del fra Ålgård og over til Figgjo. I tillegg er det ny del i vestre del av Njåskogen, med at vi skal over Midgardsormen!

Løypen er 79 km lang. Her er link til kart!

Høydeprofil 79 km, 1 000 høydemeter

Kort løype 54 km, her er link til kart.

Høydeprofil kort løype, 600 høydemeter

Elite og EXTENDED løype for de som har valgt det.
82 km og 1 100 høydemeter.
Det er den samme som lang 80 km løype med tillegg i denne delen av Njå Bike Park.

Start og målområdet

Her er det et oversiktskart på målområdet. Hvor sekretariatet er for avhenting av startnummer. Lege telt, bagasjeteltoppbevaring(på eget ansvar), gratis Fysioterapeuter, samarbeidspartnere,  samt sykkelservice. Det vil også være et stort telt med litt mat og Garborgriket Rundt krus premien! I tillegg er det jo avmerket hvor vi har portable WC, ikke lat vannet andre plasser i sentrum.

garborgstartomr

Løypebilder!
Vi har oppdatert våres vakt og skilt kart. Dette har vi blant annet gjort til at vi har nesten tatt bilde av hver krysningspunkt i hele løypen på Garborgriket Rundt! Er du litt i tvil på hva du skal igjennom, kan du se det litt på punkt til punkt her. Posisjonsnummer på vaktkart, stemmer med bildenummer som er lagt ut.
Les mer.