Rittinfo

Garborgriket Rundt blir i 2024 arrangert 20 mai klokken 11:00. 

Dette rittet vil trolig være et av de få seedingsrittet man kan enda sykle i år før Nordsjørittet i 2024.

70 km langt og 930 hm stigninger.

Bryne CK inviterer Til det 23 rittet i Garborgriket rundt. Garborgriket Rundt befester sin rolle som det andre store Terrengsykkelrittet på sør/vest landet.

Krystallrittene 
Dette rittet inngår i Krystall rittene til Bryne Cykleklubb. Les mer.

Spinn Trophy
Dette rittet inngår i denne rangeringen til Syklingens Venner. Les mer.

Regler
Bryne CK jobber etter å arrangere alle sine ritt etter reglene til NCF. Les mer.

Sykler
I puljene er det kun lov å bruke sykler med vanlig styre, altså ikke sykler med bukkestyre. Det er en egen pulje for de som ønsker å sykle med bukkestyre, altså en CX/Allroad pulje.

Seedingstart Les mer om seeding. 

Følgebiler
Det er ikke tillatt brukt på dette rittet.

Startnummer
Utdeles i startområdet i god tid før start.

Matstasjon
Matstasjonen er midt i løypen med forfriskninger. I tillegg er det jo masse god mat og drikke i målområdet!

Overnatting, det kan gjøres på et av hotellene på Bryne. Spør bare etter avtale pris for Bryne CK ritt deltaker! Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell

Funskjonærrittet og ferdsel i løypen
For de som er forhindret i å bli med på selve rittdagen, eller ønsker å sykle rolig igjennom løypen vil det bli XX mai kl 17.30 med oppmøte på Vestly.
Du melder deg på via vårt vanlige påmeldingssystem og velger «Funksjonærrittet» om du er forhindret og stille rittdagen og ønsker rittet loggført som fullført.
Da deler av rittet går på privat grunn og beiteområder, spesielt i området før Undheim oppfordrer vi at gjennomsykling i selve ruten kun foregår på denne dagen. RESPEKTER DETTE!

Dårlig vær, dersom det mot formodning skulle bli dårlig vær under rittdagen med regn. Anbefaler vi at alle har montert på skvettskjermer for å hindre for mye «dritt» over seg og drikkeflasker. Drikkeflasker må sprutes først litt med før den settes i munn og gjerne spotte ut første slurk også. Alt dette for å unngå sykdom i etterkant av rittet.

Bryte rittet Dersom du av en eller annen grunn må bryte rittet, ber vi om at du melder fra om dette i målområdet. Det vil være en fra Bryne CK som alltid sykler som siste mann, og har med sambandsutstyr.

Resultatene Har vi i Bryne CK mål å få lagt ut på nettet i løpet av rittdagen.