Melding fra Irene Eikemo:

Jeg var dessverre en av dem som måtte bryte Garborg i går pga ulykke langs jernbanen. Vanvittig mange hjelpsomme ryttere, frivillige og beredskapsfolk som hjalp meg inntil brannvesenet og ambulansepersonell endelig kunne hente meg ut. Jeg kom unna med en forslått kropp, hoderystelse, kjevebrudd, kutt i ansikt og sprekken leppe. Ønsker å berømme alle som hjalp meg, men husker ikke navnet på noen… De var helt fantastiske. En turgåer lånte meg lue, liggeunderlag og teppe. En lege stoppet og var med meg hele tiden. Skulle så gjerne takket dem alle sammen.

Ellers vil eg bare legge til at Garborg er mitt favorittløp, og synes dere som arrangør gjør en fantastisk jobb. Vel blåst og god 17. Mai:-) Mvh Irene Kristin Eikemo

Én kommentar til “Melding fra Irene Eikemo:”

Det er stengt for kommentarer.