Påmeldt info 2021

Hei
Vi i Bryne Cykleklubb gleder oss til å få sendt dere avgårde i Garborgriket Rundt nå på lørdag!

SIKKERHET
– Husk at trafikkregler gjelder for alle syklister også, brudd på disse kan medføre diskvalifikasjon!
– Stopper en for å hjelpe noe som har skadet seg så kan tid i mål justeres. Ta da kontakt med Bryne CK representant ved tidtakervogn.
– Løypen vi være godt merket og blir også passet godt på av våre vakter rundt omkring.
– Start og mål vil også i år være på Vestly ved Vestly Idrettsbarnehage.

MERK ny rute i år!
http://garborgriketrundt.no/kart/
https://ridewithgps.com/routes/33862833 STARTNUMMER OG PULJER startnummer hentes på Vestly på lørdag 28 august fra kl. 09:30.
– Alle påmeldte får tilsendt SMS med startnr. Vennligst ha denne tilgjengelig ved henting av startnr. Dette gjør utdelingen mye smidigere for alle.
– Alle må passe på at de starter i riktig pulje.
– Start i for tidlig pulje kan medføre diskvalifikasjon!
– Oppdatert startpulje og starttidspunkt ligger på nett og kan sjekkes i Deltakerlisten her:
   https://secure.onreg.com/onreg2/startlist/index.php?id=5117  

TIDTAKERCHIP – Tidtakerchip skal festes rundt ankelen med medfølgende velcrobånd. – Må ikke festes på sykkelen! – Chip skal returneres etter målgang. PRAKTISK INFO
– På grunn av rådende omstendigheter rundt Corona pandemien vil det være begrenset servering på Vestly men noe å bite i blir det.

DET ER IKKE MULIG Å PARKERE I MÅLOMRÅDET.
– Parkering oppfordrer vi om at ryttere gjør på industriområdene på Håland ved Bryne eller baksiden av Coop Extra på Lye. – Garderober er dessverre ikke tilgjengelig på grunn av Corona reglement.
– Drikke stasjon er plassert på Kalberg COVID-19 Vennligst følg retningslinjene listet under: • Ikke kom til start om du er syk! • Hold avstand til andre før og etter målgang. • Etter målgang bes alle ryttere om å forlate området når de er klare for det • Følg henvisninger fra smittevernansvarlig.

LØYPE
Garborgriket Rundt 70 km: Start og mål på Vestly idrettsbarnehage. Følger trasé opp til Lye (samme rute som du kommer ned til målgang). Videre går løypen over Åsen med vindmøllene og til høyre i retning Ålgård når du kommer ned til krysset. Det skal være godt skiltet siden ruten i år er ny. Jernbanen er tilbake og mye er også som før.. Det er godt skiltet og mange vakter men studer kartet på forhånd.

– Familie, venner og kjente kan finne mellomtider og resultater via denne linken:
http://live.ultimate.dk/desktop/front/?eventid=5117 Det er også mulig å finne mellomtider og resultater via denne app’en:
UltimateLIVE
Kjenner dere noen som ikke er påmeldt, er det enda muligheter for det! Informasjon og påmeldingslink finner dere her: www.garborgriketrundt.no
Spørsmål vedrørende rittet sendes til: post@bryneck.no


Velkommen til start!
Med sportslig hilsen BryneCK Bryne Cykleklubb